Gun jezelf een Technisch VA met een berg aan marketingervaring

 

 

 

Hey daar, ambitieuze ondernemer

Laten we samen gaan staan voor jouw business! Jij hoeft het niet langer alleen te doen en kunt groeien in klanten en omzet. Zo zorg je voor meer vrijheid en rust voor jezelf.

Wat jij allemaal uit handen kunt geven

N

Online leeromgeving maken in Learndash

N

Salespagina maken

N

Webdesign (WordPress/Divi)

N

Betaalpagina’s maken met Plug and Pay of Woocommerce

N

Optin- en bedanktpagina maken voor je weggever in WordPress/Divi

N

Je weggever koppelen aan je website

N

Blogs schrijven

Tools/programma’s die ik beheers:

Learndash, Active Campaign/Mailblue, Huddle, Canva, WordPress, Woocommerce, Divi, Plug & Pay, Notion, Wishlist Member,  Cartflows, Calendly.

 

Mis je nog iets? Vraag er gerust naar. 

Een pakket is niet voor iedereen en om jouw omzetgroei te kunnen garanderen werk ik met ambitieuze ondernemers die er ook echt voor willen gaan. Let’s do this together.

De voordelen van samenwerken met mij

N

Ik heb 8 jaar online marketingervaring en een berg aan ervaring in de tijdschriftjournalistiek. Dit maakt dat doelgroepdenken mij moeiteloos afgaat. 

N

 Ik zorg voor de uitvoering maar kijk met een marketingblik naar de bijbehorende content. Dit is goud waard want de juiste snaar raken bij jouw ideale klant is hét geheim van een succesvolle business.

N

Je hebt aan mij een sparringspartner op niveau. Jij staat er niet meer alleen voor want je hebt altijd iemand die met je meedenkt, je liefdevol een zetje geeft of je een spiegel voorhoudt. Alleen dat is al onbetaalbaar. 

Tarieven

Strippenkaart 10 uur

€599. Eenmalig vrijblijvend uit te proberen. 

1 maand geldig

Strippenkaart 20 uur

€1195 

1 maand geldig

Structurele ondersteuning

Offerte op maat. Vanaf €1995 per maand.

Wil je vrijblijvend uitproberen of het werken met een technisch VA wat voor je is? Dan kun je starten met een strippenkaart.

Als je structureel uit handen wilt geven, bespreken we wat je nodig hebt en hoe ik jou ga helpen. Twijfel je nog over welk pakket bij je past, dan kunnen we uiteraard hierover in gesprek gaan. Samen komen we er wel uit.

Wil je mij op projectbasis inschakelen, omdat je bijvoorbeeld alleen een e-mailfunnel wilt laten opzetten, dan bespreken we een prijs op projectbasis. 

*Prijzen zijn excl. 21% BTW en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Werkwijze

 

Als je een matcht voelt met mij en mijn werkwijze onderzoeken we in een gesprek of ik de juiste persoon ben om jouw bedrijf te helpen groeien. Natuurlijk kijken we naar jouw wensen en planning.

Dit kan telefonisch of via Zoom. Als we beiden hierna nog steeds een ‘yes’ voelen starten we de samenwerking. 

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij meer ontspanning ervaart in het ondernemen