Hi! Mijn naam is Jitske, jouw online techniek expert

 

 

 

online techniek expert groningen

Creatief, attent, ondernemend en liefdevol: dit is hoe mensen mij omschrijven. 

Sinds 2015 maak ik al websites en toen ik zo’n vijf jaar later onbedoeld in een functie rolde, waarbij ik een ondernemer hielp bij de online techniek, zag ik het licht. Hier wil ik meer ondernemers mee helpen.

Ik schoolde mij eerder al om in de online marketing en kwam te werken voor een online marketing bureau. Maar de vrijheid lonkte en ik maakte al snel de omslag naar mijn eigen onderneming!

Veel ondernemers zitten helemaal niet te wachten op techniekgedoe. Zij kiezen voor een expertise vanuit een liefde voor een vakgebied, omdat zij mensen willen helpen en vaak vanuit een missie.

Je constant moeten bezighouden met techniekgeneuzel leidt hier vanaf en vreet niet alleen tijd maar vooral veel energie. Dit houdt jouw groei tegen. Zo zonde.

Maar no worries, I got you.

 

Het is tijd om jezelf rust en ruimte te gunnen

 

 

Online techniek voor gedreven ondernemer

Ik werk het liefste met creatieve ondernemers: ondernemers die zich bezighouden met voeding, interieur, reizen, yoga en/of persoonlijke ontwikkeling.

Ondernemers met een missie en doelen om na te streven die ook af en toe voor zichzelf op de rem moeten trappen… omdat zij zichzelf anders voorbij lopen. Die niet harder willen werken maar vooral slimmer willen werken.

Waarom Calm Online?

De klanten waar ik mee werk noemen mij een waar rustpunt. Want als techniek niet je dagelijkse bezigheid is, is het vaak proberen, nog een keer proberen, merken dat iets niet werkt, gefrustreerd raken en uiteindelijk veel te lang ermee bezig zijn. In die tijd had je ook je klanten kunnen helpen! 

Ik bewaar de kalmte, altijd met oog voor jouw unieke persoonlijkheid en stijl. Vandaar de naam Calm Online.

 

Je mag uit handen geven

Waar nodig overleggen we samen. Als je het prettig vindt ben ik niet alleen je techniek vraagbaak maar ook een sparringspartner op niveau.

Zo kun jij echt sprongen maken met je business – en geloof mij, ook privé levert het veel rust op.

Ben jij klaar voor de next level in je business? 

Als je in Groningen (stad) woont spreek ik graag live met jou af. En anders kiezen we voor een kort telefoongesprek of videobellen. Mij mailen via jitske@calmonline.nl of DM’en via Instagram voor het maken van een afspraak is het snelst.

Liefs,

Jitske

Nog wat leuke weetjes: 

– Ik woon in Groningen samen met mijn kat.

– Ik drink mijn latte’s het liefst met een scheutje karamel.

– Ik ben stiekem best competitief, zo probeer ik tijdens wandelingen in de bergen altijd voorop te lopen

– Ik heb een enorme liefde voor reizen, ik vind het heerlijk nieuwe omgevingen te verkennen en mij onder te dompelen in andere culturen.

– Ik ben absoluut een avondmens, coffee please zul je me ’s ochtends horen roepen.Verder ben ik ook een natuurliefhebber, minimalist en slow living aanhanger.

– Iemand omschreef mij ooit als ‘lief met een pittig randje’, daar kan ik me wel in vinden.

– Ik kan mij echt ontspannen als ik zwem in de zee. Kopje onder in het koude water? Hoort erbij.

– Of anders een heerlijk warm bad, daar kan ik intens van genieten. Ik ben niet voor niks een kreeft. 

Fotografie: Joystory.nl & Dominique Posthuma