WordPress Website laten maken

Lanceer een gebruiksvriendelijke website met high end uitstraling in twee weken (zonder de high end prijs)

N

Je hebt een nieuwe of groeiende business en bent klaar om de wereld te laten zien wat je doet.

N

Je wilt een fraai vormgegeven en gebruiksvriendelijke website zonder de high end prijs.

N

Je wilt snel lanceren en niet nog maandenlang hoeven te wachten.

Je hebt op internet gekeken naar oplossingen en besloten dat je zelf een website gaat bouwen met behulp van een template. Wat als ik je zou vertellen dat dit geen goed idee is?

De oplossing: semi-costum webdesign.

We beginnen met een van mijn stijlvolle templates en toveren deze om tot de unieke website van je dromen! Je voelt je tijdens het proces ondersteund en weet precies wat je kunt verwachten. Jij hoeft alleen maar voor de content te zorgen, ik design jouw hele website en twee weken later kun je jouw stunning website lanceren.

Ok, maar wat is een semi-costum website?

Een semi-costum website is precies hoe het klinkt. Je kiest een template en ik style deze naar jouw branding. Je hoeft niet zelf urenlang tutorials te kijken om je eigen website te bouwen zoals bij een DIY-traject.

Het is ook geen maandenlang traject met een webdesigner – en het prijskaartje dat daarbij komt kijken – zoals bij costum webdesign. Het is de gouden middenweg waarbij jij in no time wegloopt met een website die helemaal past bij wie je bent.

Van elk template zijn slechts 10 exemplaren dus je hoeft niet bang te zijn dat je hetzelfde design overal tegenkomt.

minimalistische marketing

Hoe het werkt

1. Kies je website template + startdatum

Jij kies welke template je wilt en samen bepalen we een startdatum. We maken het officieel en jouw plaatsje is gereserveerd!

2. Verzamel je copy (website teksten), foto’s en branding

Als we een startdatum hebben vastgesteld ontvang je van mij een handige vragenlijst waarin precies staat wat ik van je nodig heb. We hebben samen een kick off call op onze startdatum en jij stuurt me voor die tijd je foto’s, webteksten en huisstijl.

Nu kun je achteroverleunen, want ik ga aan de slag met je design!

3. Lanceren!

Ik begin met het designen van je homepage en hier lever jij je 1e feedback op. Dit kan via de mail of in een call. Ik neem dit mee en ontwerp ook je andere websitepagina’s. Twee weken later lanceer jij je website! 

Een greep uit de ondernemers die je voorgingen:

Lanceer de website van je dromen in 3,2,1…

Lieve woorden:

 

 

“Wij zijn ontzettend tevreden met de diensten van Calm Online. Wij werken graag met Jitske omdat zij zich goed kan inleven in de klant en prettig in de omgang is.”

Annelies Bos – Idezia

“Samenwerken met Jitske is top! Ze is creatief, geduldig, heeft oog voor detail en is een hele fijne gesprekspartner.”

Juliska van Rossum – Peace of Mind

Hello there ambitieuze ondernemer! Ik ben Jitske.

Ondernemen hoeft niet ingewikkeld te zijn! Daar geloof ik oprecht in. Alleen dan moet je wel af en toe hulp durven inroepen.

Ik wil zo veel mogelijk ondernemers helpen aan een mooie website die daadwerkelijk klanten oplevert. Met mijn 7+ jaar online marketing weet ik wat er komt kijken bij een website die er niet alleen fantastisch uitziet maar die ook converteert. 

Creëren en daar anderen blij mee maken. Dat doe ik het liefste. 

Veelgestelde vragen

Hoe bouw je mijn website?

Ik werk met WordPress en Elementor.

Wat moet ik voorbereiden?

Een paar dingen. Voor we beginnen heb ik alle content voor je website van je nodig, denk aan tekst, foto’s, branding (huisstijl) en logo. Ik heb hier een handige vragenlijst voor zodat je precies weet wat je moet aanleveren.

Komen er nog kosten bij?

Alleen de kosten voor Elementor Pro en je hosting (+domeinnaam).

Hoe lang duurt het maken van mijn website?

Nadat ik alle input van je binnen heb ga ik voor je aan de slag en is je website in twee weken klaar!

Kan ik in termijnen betalen?

Je betaalt in twee termijnen. De eerste betaling is vooraf en de tweede wanneer de eerste versie van de homepage af is.

Laten we samen aan de slag gaan!